Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Voit lisätä yhden tai useamman tiedoston.

Laajenna näkymää Otsikko: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Eiio » 12.12.2020 12:29

Itellä kans liiallisesta sosiaalisesta kanssakäymisestä, tulee juuri kova päänsärky. Olen kalpea, mutta sosiaalisessa ylirasitustilassa mun posket helahtaa ihan tulipunaiseksi. Tää on jännä ilmiö. Lisäksi kans tuo oksentelu toisinaan.

Mulla kans pilaa yöunet liiallinen sosialisointi illalla. Voin siis rauhassa olla hyvällä kaverilla kyllä illalla, se ei pilaa, mutta esim. jos on useampia ihmisiä, enemmän kuin kolme ja illalla on paljon puhumista (mun tapauksessa kuuntelua), niin heihei yöunet.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja IT-Barbie » 05.10.2020 08:49

Ouran hankittuani olen huomannut, että erityisesti iltaan sijoittuvat sosiaaliset aktiviteetit pilaavat seuraavan yön unet lähes yhtä tehokkaasti kuin alkoholi. Eli selkeästi oma intuitio siitä, että tarvitsen iltaisin useamman tunnin rauhoittumisaikaa itsekseni on oikea.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Vieras » 22.02.2019 10:47

Mä oon kans hyvin ääri-introvertti. Perheen viidestä lapsista kaikista eniten, vaikka muutkin ovat.

Mulle tulee kans fyysisiä ongelmia jos oikeesti ne voimavarat on loppu. Eritoten se päänsärky ja oksentelu. Oksentelu esiintyy just niin, että jos oon ollu vaikka aamuvuorossa, sit jos oli joku suunniteltu illan istujainen tai muu synttärijuhla, niin usein kotiin päästyä aloin oksennella pääkivun seurauksena.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja JohnKimble » 09.03.2016 13:04

Itsellä toimii asetyylityrosiini noihin fyysisiin oireisiin, sillä tavallista vaativammatkin työolosuhteet eivät vedä enää päätä solmuun niin pahasti kuin ennen. Oli aikamoinen lottovoitto, että ylipäätään onnistuin löytämään näin toimivan lisäravinteen, jota ei ole tässä kekkoslovakiassa laitettu lääkeainelistalle.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Esa » 05.03.2016 00:07

Esa kirjoitti:Kiitos vinkistä. Laitoin iHerbistä tilaukseen 150mg kapseleita 90kpl. Hinta oli 14,59€, eli kapselihinnaksi jää 0,16€. Raportoin tänne miten toimivat tämmöiseen extreme-introverttiin...
No niin. Pari kuukautta käyttänyt ja ainakin töissä olen huomannut eron. Työ on edelleen stressaavaa mutta jotenkin sen käsittelee helpommin, eikä tule sellaisia aivolukkotilanteita ja vitutuskohtauksia, mitä aiemmin. Purkki on kohta tyhjä, pitää laittaa uutta tilausta sisään.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Esa » 02.01.2016 23:28

niksuu93 kirjoitti:Ajattelin lisätä tähän ketjuun vielä lisää tuosta L-Teaniinista ja sen vaikutuksista, jos jotakuta kiinnostaa...
Kiitos vinkistä. Laitoin iHerbistä tilaukseen 150mg kapseleita 90kpl. Hinta oli 14,59€, eli kapselihinnaksi jää 0,16€. Raportoin tänne miten toimivat tämmöiseen extreme-introverttiin...

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja j_v_ » 18.12.2015 00:58

milja90 kirjoitti:Minulla on oireina jännittyneisyys ainakin jaloissa ja raajoissa ja jos tilanne on pitkä niin olen kuin jotain betonia sen jälkeen vielä pitkään. Oikeastaan tuo tila on vähän kroonistunut, tunnun olevan jännittynyt melkein kokoajan. Nykyään myös kaulani painuu jotenkin eteenpäin ja olen vähän etukumarassa, tietoisesti pitää ryhtiä paikkailla. Niskani ovat melkein aina jumissa ja selkävaivoja on ja se lisää jo ennestään ahdistunutta oloa. Olen melkein aina ahdistunut ja kireä :( Kotonakin yksin ollessa ajattelen helposti tulevia kotoapoistumistilanteita ja kotonakaan ei osaa aina rentoutua :(
Samoja oireita samoissa tilanteissa, varsinkin uusissa tai suurissa ihmismäärissä, ellei jollain saa itseään rennoksi. Joskus harvoin se tapahtuu tutun seuran kanssa, sellaiseen on kuitenkin harvemmin mahdollisuus. Teaniiniäkin kokeillut joissain tilanteissa satunnaisesti, vaikutuksen määrää en osaa kuitenkaan vielä sanoa.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Skitsoidi » 17.12.2015 22:36

Itselläni migreeninesto-beetasalpaaja saa meikäläisen pysymään varsin rauhallisena myös kuumottavissa tilanteissa ja olen rauhallinen ihan perusluonteeltanikin.

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja milja90 » 15.12.2015 20:47

Minulla on oireina jännittyneisyys ainakin jaloissa ja raajoissa ja jos tilanne on pitkä niin olen kuin jotain betonia sen jälkeen vielä pitkään. Oikeastaan tuo tila on vähän kroonistunut, tunnun olevan jännittynyt melkein kokoajan. Nykyään myös kaulani painuu jotenkin eteenpäin ja olen vähän etukumarassa, tietoisesti pitää ryhtiä paikkailla. Niskani ovat melkein aina jumissa ja selkävaivoja on ja se lisää jo ennestään ahdistunutta oloa. Olen melkein aina ahdistunut ja kireä :( Kotonakin yksin ollessa ajattelen helposti tulevia kotoapoistumistilanteita ja kotonakaan ei osaa aina rentoutua :(

Re: Sosiaalisista tilanteista johtuvat fyysiset oireet

Kirjoittaja Vieras » 23.08.2015 18:10

Hei,
kiitos teaniini vinkistä!

Ylös