Haemme unettomuudesta kärsiviä henkilöitä maailmanlaajuiseen kliiniseen lääketutkimukseen

Kaikki terveyteen - niin fyysiseen kuin psyykkiseen - liittyvät aiheet.
idorsia
Viestit: 1
Liittynyt: 23.09.2019 13:43
Viesti:

Haemme unettomuudesta kärsiviä henkilöitä maailmanlaajuiseen kliiniseen lääketutkimukseen

Viesti Kirjoittaja idorsia » 23.09.2019 13:53

Hei,

Idorsia hakee tällä hetkellä unettomuudesta kärsiviä henkilöitä maailmanlaajuiseen kliiniseen lääketutkimukseen, jossa tutkitaan mahdollista uutta lääkehoitoa unettomuushäiriöön.

Haemme unettomuuteen ja uniterveyteen liittyviä organisaatioita auttamaan meitä rekrytoimaan tutkimukseemme henkilöitä, jotka kärsivät unettomuudesta.

Kyseessä on kliininen lääketutkimus. Tutkimukseen osallistuminen edellyttää, että tutkittavalla on ollut unettomuutta vähintään kolme kertaa viikossa vähintään kolmen viimeisen kuukauden ajan ja että hän on halukas täyttämään päivittäin sähköistä päiväkirjaa ja viettämään tutkimuskeskuksessa kahdeksan yötä 5 kuukauden aikana.

Otamme yhteyttä organisaatioosi, sillä uskomme, että teillä on jäseniä yhdessä tai useammassa niistä maista, joissa tutkimus suoritetaan.

Jäsenet voivat lukea lisää tutkimuksesta – mukaan lukien osallistuvat maat – ja rekisteröityä verkkosivullamme www.dora4insomnia.com

Voit lukea lisää tutkimuksesta täältä:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03545191

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Muussa tapauksessa voit lukea ohjeet tutkimuksesta tiedottamiseen ryhmässäsi tai organisaatiossasi.

Odotamme innolla yhteistyötä voidaksemme kehittää parempaa tulevaisuutta unettomuudesta kärsiville henkilöille.

Ystävällisin terveisin

Bruno

Tietoja Idorsiasta

Idorsia on lääkeyhtiö, joka on sitoutunut löytämään ja kehittämään uusia lääkkeitä lääketieteellisiin tarpeisiin. Yksi tutkimusalueistamme on unettomuus.

Saat lisätietoja Idorsiasta sivultamme: www.idorsia.com

Tutkimuksesta tiedottaminen

Paras tapa tiedottaa tutkimuksesta on jakaa YouTube-videomme: https://www.youtube.com/watch?v=Ie6Rn9G9JzI

Voit myös jakaa verkko-osoitteen: www.dora4insomnia.com

Voit vapaasti kopioida ja liittää seuraavan tekstin kaikkiin lähettämiisi julkaisuihin tai sähköpostiviesteihin antaaksesi yleiskuvan tutkimuksesta organisaatiosi jäsenille:

”Olemme saaneet tiedon tutkimuksesta, johon haetaan tällä hetkellä unettomuudesta kärsiviä henkilöitä. Tämä on kansainvälinen tutkimus, jossa tutkitaan mahdollista uutta lääkehoitoa unettomuushäiriöön. Tutkimuksen tarkoituksena on arvioida, auttaako tämä tutkimuslääke hallitsemaan unta paremmin, ja vahvistaa, että se on turvallinen käyttää.

Tutkimukseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on ollut unettomuutta vähintään kolme kertaa viikossa vähintään kolmen viimeisen kuukauden aikana ja että olet halukas täyttämään sähköistä päiväkirjaa ja viettämään yhteensä kahdeksan yötä tutkimuskeskuksessa.

Voit lukea lisää tutkimuksesta ja rekisteröityä osoitteessa:
www.dora4insomnia.com

Rekisteröidyttyäsi, lähimmän tutkimuskeskuksen jäsen ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen tarkemmin tutkimuksesta voidakseen arvioida, sopiiko se sinulle ja vastatakseen mahdollisiin kysymyksiisi.”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija