İlk qələbə: Ruletkada sınaq gecəsi

Mitä tahansa yleistä, jolle ei ole omaa aluettansa.
agnellaoral
Viesti:

İlk qələbə: Ruletkada sınaq gecəsi

Viesti Kirjoittaja agnellaoral » 05.03.2026 16:27

Saat gecə 2-yə yaxınlaşırdı. Otaq qaranlıq idi, ancaq telefonumun ekranı işıq saçırdı. Arvad və uşaqlar dərin yuxuda idilər. Mən isə yata bilmirdim. Son vaxtlar yuxusuzluq məni tez-tez narahat edirdi. İşdəki problemlər, borclar, gələcək qayğıları - bütün bunlar beynimdə dolaşırdı. 39 yaşım var idi, ailəli idim, iki uşağım vardı. Tikinti şirkətində işləyirdim, maaşım normal idi, amma hər ayın sonunu zorla çıxarırdıq.

Qalxıb mətbəxə keçdim. Pəncərəni açdım, gecənin sərin havası otağa doldu. Çaydanı yandırdım, bir fincan çay dəmlədim. Sakitlikdə oturub pəncərədən çölə baxdım. Küçə boş idi, ancaq bir neçə maşın keçirdi. Birdən telefonumda bir mesaj gördüm. İş yoldaşım Səid yazmışdı: "Nə edirsən, niyə oyaqsan?". Cavab verdim: "Yuxum gəlmir, nə edim?". Səid dedi: "Mən də oyağam. Gəl sənə bir şey göstərim, vaxt keçər".

Səidin göndərdiyi linkə tıkladım. Səhifə açıldı, adı mostbet kazino idi. Bir az gəzdim, baxdım. Səid yazdı: "Bax burada oyunlar var, mən bəzən oynayıram, vaxt keçir". Dedim: "Mən heç vaxt onlayn oynamamışam". Səid güldü: "Zərəri yoxdur, bir dəfə sına. 10-20 manat yüklə, gör nədir". Düşündüm, bəlkə həqiqətən vaxt keçər.

Səhifədə qeydiyyatdan keçdim. Adımı, soyadımı yazdım, telefon nömrəmi təsdiqlədim. Profil hazır idi. 20 manat yüklədim hesaba. Oyunları gəzməyə başladım. Slot maşınları, ruletka, blackjack, poker. Çox seçim var idi. Təsadüfən ruletkaya tıkladım.

Ruletka sadə görünürdü. Qırmızı, qara, nömrələr, cüt, tək. Qaydaları başa düşmək çətin deyildi. 1 manat qoydum qırmızıya. Top fırlandı, dayandı - qara. Uduzdum. Yenə 1 manat qoydum qaraya - qırmızı gəldi. Yenə uduzdum. Dedim, görək nə olacaq. 2 manat qoydum qırmızıya - qırmızı gəldi. 4 manat oldu. 4 manatı yenə qırmızıya qoydum - yenə qırmızı. 8 manat oldu. 8 manatı qaraya qoydum - qara gəldi. 16 manat oldu. Dayandım.

16 manat. 20 manat qoymuşdum, 16 manat qalıb, amma oynadıqca 16 manat qazandım. Çıxarış etdim, pulu karta köçürdüm. Saat gecə 4-ə yaxınlaşırdı. Yatağa getdim, bu dəfə yuxuya getdim.

Səhər oyananda hər şeyi xatırladım. Telefona baxdım, pul gəlmişdi. 16 manat. Az pul idi, amma xoş idi. İşə getdim, gün keçdi. Axşam evdə Səidə zəng etdim, dedim: "Oynadım, 16 manat uddum". Səid güldü: "Afərin, başlanğıc üçün yaxşıdır". Dedim: "Bəs bundan sonra nə edim?". Səid dedi: "İstəsən oyna, amma ehtiyatlı ol. Limit qoy özünə, nə vaxt dayanacağını bil".

Səidin sözü yadımda qaldı. Limit qoymaq. Özümə qayda düzəltdim: həftədə bir dəfə, 50 manatdan çox yükləməyəcəm. Udsam da, uduzsam da, bu limiti keçməyəcəm. Növbəti həftəsonu mostbet kazino saytına daxil oldum. 50 manat yüklədim. Yenə ruletkaya başladım.

Bu dəfə daha diqqətli idim. Kiçik mərclər edirdim, 1-2 manat. Uduzdum, uddum, yenə uduzdum. Bir saat oynadıqdan sonra balans 70 manat oldu. Dayandım. Çıxarış etdim, pulu karta köçürdüm. 20 manat qazanc. Yaxşı idi. Qaydalara əməl etmişdim, nəticə də yaxşı oldu.

Aylar keçdi. Həftədə bir dəfə, şənbə gecələri oynayırdım. Heç vaxt limitimi aşmadım. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Amma ümumi balansda qazancda idim. Kiçik məbləğlər idi, amma xoş idi. Ən böyük uduşum 900 manat oldu. Həmin gecəni heç vaxt unutmaram.

Həmin şənbə axşamı arvad və uşaqlar qohumlara getmişdi. Evdə tək idim. Yemək hazırladım, yedim, sonra televizora baxdım. Saat 22:00-da mostbet kazino saytını açdım. 50 manat yüklədim. Ruletkada oynayırdım. Bir saat oynadım, 50 manat 80 manat oldu. Sonra 80 manat 120 manat. Sonra 120 manat 200 manat. Sonra 200 manat 300 manat.

Ürəyim döyünürdü. Əllərim əsirdi. 300 manatı götürüb qırmızıya qoydum. Top fırlandı, dayandı - qırmızı. 600 manat oldu. Dayanmalı idim, amma dayanmadım. 600 manatı qaraya qoydum. Top fırlandı, dayandı - qara. 1200 manat oldu. Nəfəsim kəsildi. Ekrana baxdım, inana bilmirdim. Dayandım. Çıxarış etdim. 50 manat qoymuşdum, 1150 manat qazanc. Üç gün gözlədim. Pul gəldi.

Bu pulla nə etdim? Borcların bir qismini ödədim. Uşaqlara yeni oyuncaq aldım. Arvada qızıl üzük aldım, çoxdan istəyirdi. Özümə də yeni gödəkçə aldım. Ailəm xoşbəxt idi, mən də xoşbəxt idim. Bu pulla onlara sevinc gətirmişdim. Bu, mənim üçün vacib idi.

Bu hadisədən sonra düşündüm ki, qumar oyunları pis şey deyil, əgər nəzarət etməyi bacarsan. Əsas odur ki, acgözlük etməyəsən, limit qoyasan, nə vaxt dayanmağı biləsən. Mən bunu öyrənmişəm. Və bu bilik mənə həyatın başqa sahələrində də kömək edir.

İndi bir ildir ki, oynayıram. Hələ də qaydalara əməl edirəm. Həftədə bir dəfə, limitimi aşmadan. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma ümumi balansda qazancdayam. Bu, mənim üçün əyləncədir, işdən sonra dincəlmək üçün bir vasitədir. Əsas odur ki, nəzarət əldən getməsin.

Dostum Səidə minnətdaram. O gecə mənə o linki göndərməsəydi, bəlkə də mən heç vaxt bu təcrübəni yaşamazdım. İndi Səidlə tez-tez danışırıq oyunlar barədə. O da oynayır, amma o, limit qoymur, tez-tez uduzur. Mən ona deyirəm: "Səid, qayda qoy özünə". O gülür, deyir: "Sən şanslısan". Mən deyirəm: "Şans yox, nizam-intizam".

O gecəni xatırlayıram. Yata bilmirdim, mətbəxdə oturub çay içirdim. Səiddən gələn linkə tıkladım, bir sayt açıldı. Heç bir gözləntim yox idi. Sadəcə maraq. Və bu maraq mənə yeni bir təcrübə qazandırdı. İndi mən daha sakitəm, daha inamlıyam. Həyatda hər şey ola bilər, əsas odur ki, hazır olasan.

jackie1234
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jackie1234 » 14.04.2026 08:20

Manage healthcare billing and claims easily through activate.uhc.com, where activation is quick, secure, and user-friendly.
Get UnitedHealthcare perks instantly by visiting activate.uhc.com and enabling your account for rewards and personalized benefits.
Complete your UnitedHealthcare card setup at activate.uhc.com and enjoy seamless account access with secure healthcare tools.
Activate your UnitedHealthcare account at activate.uhc.com for secure payment options, faster claims, and personalized health services.
Begin enjoying UnitedHealthcare benefits by activating your card at activate.uhc.com, where exclusive rewards await every member.

jackie1234
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jackie1234 » 14.04.2026 08:20

Secure UnitedHealthcare purchases with card activation at activate.uhc.com, ensuring safe transactions and reliable account access.
Unlock exclusive UnitedHealthcare tools by visiting activate.uhc.com and enabling your card for personalized healthcare support.
Activate your UnitedHealthcare card at activate.uhc.com to enjoy faster claims, secure billing, and exclusive member benefits.
Simplify your healthcare journey—visit activate.uhc.com to activate your card and access personalized services and coverage.
UnitedHealthcare makes activation easy—just head to activate.uhc.com and enable your card securely in minutes.

jackie1234
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jackie1234 » 14.04.2026 08:21

Manage UnitedHealthcare benefits with confidence by activating your card at activate.uhc.com and accessing secure online tools.
Unlock UnitedHealthcare financing options by visiting activate.uhc.com and activating your card for seamless healthcare payments.
Activate your UnitedHealthcare card online at activate.uhc.com to enjoy faster access to claims and personalized coverage.
Hassle-free activation is available at activate.uhc.com, giving you instant access to healthcare tools and secure account management.
Start saving more on healthcare by activating your UnitedHealthcare card at activate.uhc.com today and enjoy exclusive offers.

jackie1234
Viesti:

Secure your UnitedHealthcare account by completing activation at activate.uhc.com, ensuring safe access to benefits and claims.
UnitedHealthcare members can activate their cards quickly at activate.uhc.com and enjoy exclusive services and personalized support.
Unlock UnitedHealthcare rewards by visiting activate.uhc.com and activating your card in minutes for secure access to benefits.
Manage healthcare billing and claims easily through activate.uhc.com, where activation is quick, secure, and reliable.
Get UnitedHealthcare perks instantly by visiting activate.uhc.com and activating your account for rewards, discounts, and secure transactions.

jackie1234
Viesti:

Activate your UnitedHealthcare card at activate.uhc.com to gain access to personalized health tools, secure claims, and exclusive member services.
Simplify your healthcare journey by visiting activate.uhc.com, where activation unlocks faster claims, billing, and personalized coverage.
Secure your UnitedHealthcare benefits by completing activation at activate.uhc.com, ensuring safe and reliable account access.
Manage your UnitedHealthcare account easily—activate your card at activate.uhc.com and enjoy seamless healthcare services.
Unlock exclusive UnitedHealthcare member benefits by visiting activate.uhc.com and activating your card securely online.

jackie1234
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jackie1234 » 14.04.2026 08:22

Hassle-free activation is available at activate.uhc.com, giving you instant access to claims, coverage, and personalized health tools.
UnitedHealthcare members can activate their cards quickly at activate.uhc.com and begin enjoying secure services and rewards.
Activate your UnitedHealthcare account at activate.uhc.com for faster claims, secure billing, and personalized healthcare support.
Unlock UnitedHealthcare rewards by visiting activate.uhc.com and activating your card to access exclusive member benefits.
Manage billing and claims securely through activate.uhc.com, where activation is quick, reliable, and user-friendly.

jackie1234
Viesti:

Get UnitedHealthcare perks instantly by visiting activate.uhc.com and enabling your account for rewards and personalized services.
Complete your UnitedHealthcare card setup at activate.uhc.com and enjoy seamless account management with secure tools.
Activate your UnitedHealthcare account at activate.uhc.com for secure payment options, faster claims, and exclusive benefits.
Begin enjoying UnitedHealthcare services by activating your card at activate.uhc.com, where rewards and personalized tools await.
Secure UnitedHealthcare purchases with card activation at activate.uhc.com, ensuring safe transactions and reliable account access.

jackie1234
Viesti:

Get UnitedHealthcare perks instantly by visiting activate.uhc.com and enabling your account for rewards and personalized services.
Complete your UnitedHealthcare card setup at activate.uhc.com and enjoy seamless account management with secure tools.
Activate your UnitedHealthcare account at activate.uhc.com for secure payment options, faster claims, and exclusive benefits.
Begin enjoying UnitedHealthcare services by activating your card at activate.uhc.com, where rewards and personalized tools await.

jackie1234
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jackie1234 » 14.04.2026 08:23

Unlock exclusive UnitedHealthcare services by visiting activate.uhc.com and enabling your card for personalized healthcare support.
Activate your UnitedHealthcare card at activate.uhc.com to enjoy faster claims, secure billing, and exclusive member benefits.
Simplify your healthcare journey—visit activate.uhc.com to activate your card and access personalized services and coverage.
Activate your UnitedHealthcare card at activate.uhc.com to gain secure access to claims, coverage details, and personalized health tools designed to simplify your care.
By visiting activate.uhc.com, members can quickly enable their UnitedHealthcare card and enjoy seamless account management, faster claims, and exclusive healthcare benefits.

Vastaa Viestiin